Collectie

Geïnspireerd zijn door de natuur is het begin.

Neem contact op

Door de jaren heen hebben onze leveranciers duurzame vloerbekledingen ontwikkeld met exclusieve eigenschappen dankzij de innovatieve Corktech-technologie. Door het combineren van ‘state of the art’ technologie met de exclusieve natuurlijke eigenschappen van kurk, wordt een hogere standaard in vloerbedekking bereikt. Deze producten zijn leverbaar met kurk, hout en een steenmotief.

Ze streven naar een uniek evenwicht tussen de creatie van innovatieve producten en bescherming van het milieu, door de combinatie van de allernieuwste technologie met de verbazingwekkende natuurlijke eigenschappen van kurk.

Elk vloerdeel is gebouwd op dezelfde rotsvaste overtuiging. Een overtuiging die meer is dan een verzameling kenmerken, want vloeren moeten absoluut duurzaam zijn, goed voor uw gezondheid, het allerbeste comfort leveren en een positieve impact hebben op de toekomst van onze planeet.

Zou het niet leuk zijn om alvast een aantal vloeren uit ons assortiment vooraf eens uit te proberen bij je thuis?

Neem dan eens een kijkje bij onze leveranciers Amorim of Wicanders. Dan kan je de vloeren vooraf virtueel ‘previewen’ in je eigen kamer door een foto van jouw kamer te uploaden zodat je altijd de juiste kleurkeuze maakt.

Interesse in andere vloeren zoals PVC, parket of laminaat kijk op:

Design en realisatie creative-twist.nl i.s.m. Disajn